PIZZERIA TIPAZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2009 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Tipaza. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 18:26 Bedankt voor lekker snel koude drankjes
12 jul 2024 om 21:08 Ordered at 18:50 and arrived 20:40 It said they would take an hour but took almost 2 hours, the deliverer was sorry and I understand because of the rainy weather today.. The food was good, but a bit too salty for my taste
12 jul 2024 om 19:42 Bedrijf had de bezorger verkeerde adres doorgegeven, bezorger verstond haast geen Nederlands, daardoor duurde het een half uur langer om de bezorger uit te leggen waar hij nu precies moest zijn. Dit is geen uitzondering, gebeurt te vaak.
10 jul 2024 om 18:33 Bestelling van 19:00u voor pizza's en kapsalon werd pas 21:45u bezorgd. Vriendelijk personeel maar slechte communicatie. Kwaliteit viel ook tegen, kapsalon zonder sla of ui (wel besteld), droge patat en vlees, weinig kaas, saus kostte extra...
10 jul 2024 om 10:13 De pizza was heerlijk en de biertjes waren lekker gekoeld. Vriendelijke bezorger!
9 jul 2024 om 21:24 Het begon met de sfeer van de bezorger! Het eten was lekker en we zaten zo vol. Zou nogmaals bestellen!
8 jul 2024 om 20:43 Na t uur wat ze zeggen dat ze zouden komen, bijna nog een uur gewacht
5 jul 2024 om 23:02 We hadden om 18,29 zes pizza’s besteld We kregen ze 2 uur later en ze waren lauw. Zeer slecht. En enkel een sorry kon er vanaf Nooit meer hier bestellen. Ik eis minimaal de van mijn geld terug.
2 jul 2024 om 16:19 45 min bezorgtijd werd aangegeven. Na 60 minuten maar eens de app gecheckt. ''Wordt zo bezorgd''. Na anderhalf uur maar gebeld. ''Bezorger is er met 10 minuten.'' De afstand van de pizzaria tot ons huis is 10 minuten... Pizza was wel heerlijk.
1 jul 2024 om 6:38 Snel en lekker!