PIZZERIA TIPAZA

PIZZERIA TIPAZA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1341 beoordelingen
6 jan 2022 om 11:30 I did not received my cola drink..
6 jan 2022 om 10:14 Had een cola er ook bij besteld maar nooit ontvangen. Bezorger zegt dat hij zo terug is maar ben nogsteeds aan het wachten
5 jan 2022 om 14:06 Pizza was lekker ! Patat was ook lekker. Bedankt!
4 jan 2022 om 22:17 Veel vlees en saus op de broodjes doner. Weinig sla, dat had iets meer gemogen. Wel alsnog erg lekker en ook snel bezorgd!
2 jan 2022 om 21:46 Lekker gegeten en warm bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar.
2 jan 2022 om 16:58 Heb ijs bestelt en fanta, komt aan met verkeerde producten. Ik weiger de producten en annuleer de bestelling. De baas wilt de bestelling niet annuleren en weigert geld teug te geven. Hij heeft me persoonlijk opgebelt met ongewenst taalgebruik.
30 dec 2021 om 20:03 Super service
28 dec 2021 om 21:55 Zoals altyd Lekker optyd en Lekker. Geen klachten
27 dec 2021 om 21:08 Veel te laat
26 dec 2021 om 13:57 Prima ,niks op aan te merken
26 dec 2021 om 13:06 Enorm slechte communicatie, eten was niet te vreten en duurde ontzettend lang! Mensen aan de telefoon mogen ook wel een cursus communicatie volgen. Meneer vond dat we zijn bezorger wel een kopstoot mochten geven omdat hij lang duurde. Nooit meer dus!
26 dec 2021 om 3:09 Er ontbrak een deel van de bestelling, wanneer ik contact opneem met deze zaak wordt mij verteld dat het druk is en dat ik mijn geld terug krijg. Ze zeiden aan de telefoon dat zij dit zouden oplossen. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug.