PIZZERIA TIPAZA

PIZZERIA TIPAZA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1429 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Tipaza. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 0:35 Pizza’s als rubber nooit meer niet te vreten
22 jun 2022 om 22:00 1 woord: GOOR ! Kebab was niet te vreten
22 jun 2022 om 17:27 Heerlijk gegeten, goed aangekomen en de bezorger was heel vriendelijk. Ik zal hier definitief nog een keer gaan bestellen!
22 jun 2022 om 3:59 Fenomenaal!
21 jun 2022 om 18:29 Sorry maar echt smerig....bezorger was wel heel vriendelijk. Ik heb hier wel vaker bestelt en het was eigenlijk altijd wel oke. Daarom ook de twee sterren. Ik ben voor het eerst genezen haha. dus zo snel zal ik niet weer bestellen.
14 jun 2022 om 20:35 Duurde iets langer dan opgegeven, maar netjes gebeld en heerlijk eten. Top!
13 jun 2022 om 3:32 Ondanks dat het alleen een bestelling was van drinken, wel netjes gebeld dat ze iets niet hadden. Ga zo door buurtjes! En een verdiende 5 ster voor de bezorgster!!!
6 jun 2022 om 20:26 diarree
6 jun 2022 om 16:15 Altiid goede pizza's smaakt heerlijk en ook goed watm bij aankomst. Volgende keer weer
5 jun 2022 om 13:22 Heerlijke party pizza zeker de moeite waard echt lekker
4 jun 2022 om 11:30 Het eten heeft een uur geduurd. De pizza plakte aan de doos vast en was koud !
31 mei 2022 om 9:00 Bezorging top! Eten iets minder.. je kreeg wel genoeg sausjes erbij